Det blir arrangert ulike dagsturer og aktiviteter hver torsdag, bortsett fra i uke 29 og 30. Vi planlegger tur til fangene på fortet i Nydalen, tur til Frognerbadet,  samt fotballdager og kino. I tillegg vil vi hver tirsdag hele sommerferien holde «Åpen Dag» i våre lokaler på Tøyen. Da kan ungdommene komme innom mellom klokka 12-15 og få hjelp og veiledning, eller slå av en prat. Det er også mulighet for å spille bordtennis og fuzzball .  

I uke 32  skal vi på en fire dagers overnattingstur til Voss. Her kan ungdommene få prøvd ut aktiviteter som rafting, vindtunnel og teambuling, og vi skal overnatte ute i lavvo èn natt.

Turen til Voss er også åpent for ungdommer som ikke bruker Kveldstilbudets ordinære tilbud (med forbehold om ledige plasser). Med unntak av turen til Voss, hvor det betales en egenandel, er alle dagsturer og aktiviteter gratis for ungdommer som bruker Kveldstilbudet.

 

Ta gjerne kontakt med Lene (mob 951 37 198) eller Hanna (mob 475 08 980) på Kveldstilbudet for fullstendig program og mer informasjon.