BYMIF tilbyr kortere og lengre turer/aktiviteter hver uke (unntatt uke 28), og i tillegg til dette ha «åpen dag» hver tirsdag.

Åpen dag vil si at Kveldstilbudets lokaler er åpne fra 12-15, vi har enkel servering, bordtennis, fussball og råd/veiledningstjenester. Ved fint vær tar vi gjerne en tur i parken for å spille fotball, kubb og/eller spise enkel lunsj. Andre aktiviteter ungdommene vil få tilbud om i sommer er blant annet tur til besøksgård, «sykkelmekkekurs», og matlagingskurs.

Vi tilbyr også to overnattingsturer i løpet av skolens ferie. I uke 26 inviterer vi med ungdommene våre på 2 dagers overnattingstur til Langøyene i Oslofjorden. I tillegg skal vi i år ha en lenger tur i uke 32, hvor vi reiser 4 dager til Voss og blant annet får prøve oss på rafting, klatring og vindtunnel. Turen til Voss er også åpen for ungdommer som ikke bruker Kveldstilbudets ordinære tilbud (med forbehold om ledige plasser). Med unntak av turen til Voss hvor det betales en egenandel, er alle turer og aktiviteter gratis for ungdommer som bruker Kveldstilbudet.  

Ta gjerne kontakt med Lene eller Ingunn på Kveldstilbudet for fullstendig program og mer informasjon.

 

langøyene mat hest